Social Media

uitbesteden.

Een social media bureau dat voor meer klanten zorgt via jouw social media kanalen?  Ons team herbergt meerdere social media specialisten die inmiddels een rijke ervaring hebben opgebouwd met social campagnes. Door slim te adverteren op Facebook en Instagram bereiken we je doelgroep en zetten we ze aan tot actie. Wij staan klaar om jouw product of dienst te promoten. Laten we aan het werk gaan!

Waarom een Social Media uitbesteden bij B2S Marketing?

Adverteren op Facebook

Facebook Ads is het grootste Social Media kanaal ter wereld met uitstekende segmentatie mogelijkheden voor rendabele campagnes.

Unieke content

Ons team ontzorgt je helemaal. Wij regelen de complete content van A tot Z.

Instagram Advertenties

Instagram Ads is een opkomend medium waar met name de jongere generatie veelvuldig gebruik van maakt. Visueel is dit kanaal superieur.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent. Met onze ruime ervaring werken we aan een geweldige ervaring voor jou en je volgers.

Je kunt je marketing-euro’s maar één keer uitgeven. Het is daarom belangrijk om eerst je social media strategie te definiëren. Middels onze passie en kennis over sociale media stellen we voor jou een persoonlijke social media strategie op. Met deze op maat gemaakte strategie kun jouw doelgroep gericht bereiken en een goede eerste indruk maken met een professionele bedrijfspagina en mooi ontworpen posts. B2S Marketing weet hoe!

 

Naast het opzetten van social media kanalen hebben wij nog een aantal andere diensten die u misschien interessant zal vinden:

  • Nieuwe webshops
  • Adverteren in Google
  • Nieuwe websites

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op!