Een webshop laten maken?

Iedere onderneming is uniek. Daarom maken wij jouw nieuwe webshop volledig naar wens. We gebruiken aangetoonde technieken om je website zowel gebruiks- als zoekmachinevriendelijk te maken. Reken daarom op geavanceerd webdesign, met conversie verhogende ‘call-to-actions’ en Google-vriendelijke landingspagina’s. 

Naast het opzetten van de webshops kan je rekenen op support bij vragen. Bovendien werkt B2S Marketing altijd mee om je webshop een succes te maken. Zo denken we ook mee over de ‘customer journey’ van jouw klanten.

Waarom een webshop laten maken bij B2S Marketing?

Het beste design

Je krijgt de best uitziende website uit de branche! Onze webdesigners zorgen ervoor dat je website je bezoekers overtuigt

Beheer je website zelf

Door de webshop gebruiksvriendelijk in te richten kan je makkelijk zelf de webshop onderhouden!

Responsive

Je website moet natuurlijk ook goed werken op mobiel en tablet. Onze designers zorgen ervoor dat alle websites goed werken en makkelijk te navigeren zijn op alle apparaten

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent. Met onze expertise werken we aan een website die voldoet aan al je eisen.

Een Webshop laten maken,

betekent dat je wilt kunnen rekenen op een online winkel die goed verkoopt. Jouw webshop moet niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Bij B2S Marketing werkt een compleet team van specialisten aan jouw project. Want wat weet een webdeveloper nou van conversie-verhogende call-to-actions? Niet veel inderdaad. Naast een webdesigner en webdevelopers, zetten wij een online strateeg en een Google specialist in om van jouw webshop een groot succes te maken!

 

Naast het bouwen van websites hebben wij nog een aantal andere diensten die u misschien interessant zal vinden:

  • Nieuwe website
  • Adverteren in Google
  • Content Marketing

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op!